Midagi pole öelda – Mercedeselt taas luksusautode etalon (13)

Copy
Mercedes-Benz S-klass. See auto on läbi aja olnud tehnoloogia ja disaini teenäitaja. Luksussedaanide tipp, mida sageli kutsutakse ka maailma parimaks autoks. Ta S-klass on häälestatud heaolule. Jäägitule heaolule, mille nautimiseks on tehtud kõik, mis võimalik. Eriti muidugi tagaistmel. Ent olgu roolis või sõitjana – iga hetk S-klassiga koos on eriline. Meeldejääv.
Mercedes-Benz S-klass. See auto on läbi aja olnud tehnoloogia ja disaini teenäitaja. Luksussedaanide tipp, mida sageli kutsutakse ka maailma parimaks autoks. Ta S-klass on häälestatud heaolule. Jäägitule heaolule, mille nautimiseks on tehtud kõik, mis võimalik. Eriti muidugi tagaistmel. Ent olgu roolis või sõitjana – iga hetk S-klassiga koos on eriline. Meeldejääv. Foto: Eero Vabamägi

Mercedes-Benz S-klass on läbi aja olnud tehnoloogia ja disaini teenäitaja. Luksussedaanide tipp, mida sageli kutsutakse ka maailma parimaks autoks.

Võrdlus kosmoselaevaga sähvatab valgusekiirusel. See on juba kohal, enne esimest viit sekundit, enne esimest poolteist meetrit selle autoga. Nagu need ulmefilmide disainlaevad, mis libisevad hääletult läbi kõiksuse, pardal leedtuledest valgustatud keskkond, ekraanidel jooksmas otsatud andmehulgad. Disainlaev teab, mis ta teeb, kuhu ta läheb, temaga on inimene kaitstud kõige kurja eest.

Ainult et see võrdlus on põhimõtteliselt vale.

Kommentaarid (13)
Copy
Tagasi üles