Mida kannab moodne mees? (5)

Kristina Herodes
, Arteri ajakirjanik
Copy
Mida kannab moodne mees? Vaata ja võpata – värskelt võrsunud moemehed löövad isegi julgetel kodanikel jalad alt.
Mida kannab moodne mees? Vaata ja võpata – värskelt võrsunud moemehed löövad isegi julgetel kodanikel jalad alt. Foto: SCANPIX

Hei, mehed, maailm juba valmistub suureks avanemiseks! Niisiis on vaja üle vaadata paraadvorm, milles end hästi esitleda. Aga mida soovitavad moepealinnade hallid kardinalid? Vaata ja võpata – värskelt võrsunud moemehed löövad isegi julgetel kodanikel jalad alt.

Maailmas võivad lehvida must masendus ja tooni anda tõsised noodid. Moelavadelt seda kõike küll ei paista! Nii mõnigi maisem majandusinimene oleks ennustanud, et raskel ajal tehakse panus kindlale kraamile, müüakse mühinal musti ülikondi. Aga võta näpust! Kas moemajad on kõik kollektiivselt hulluks läinud, et sedavõrd pööraseid asju pakuvad, lootes, et mehed niisuguseid hookuspookusi kannavad? Või nad lihtsalt aimavad ette, et see igavtõsine musta-ülikonna-mees on muutunud maailmas juba väljasurnud liik? Olgu nii- ehk naapidi – moelavad asendavad praegu tõhusalt huumorit, millest maailmas päris kindlasti vajaka.

Siit ma tulen! Mood, mis ühegi mehe nägu morniks ei jäta! Versace, Milano FW.
Siit ma tulen! Mood, mis ühegi mehe nägu morniks ei jäta! Versace, Milano FW. Foto: Courtesy Versace/sipa
Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles