Tallinn lõi vaktsineerimiskeskustesse registreerimiseks kõnekeskuse

BNS
Copy
Kõnekeskuse klienditeenindaja. Pilt on illustratiivne.
Kõnekeskuse klienditeenindaja. Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Tallinn lõi koostöös Tallinkiga vaktsineerimiskeskustes toimuvale suurvaktsineerimisele registreerimiseks kõnekeskuse, mis töötab neljapäeval kella 8-st eesti ja vene keeles.

Eesti keeles saab registreerida telefonil 600 7775 ja vene keeles telefonil 6007774.

Telefoniregistratuur töötab neljapäeval ja reedel kell 8-20, laupäeval ja pühapäeval kell 10-18.

Sõle Spordikeskuses vaktsineerib inimesi Confido Meditsiinikeskus reedel, laupäeval ja pühapäeval kell 10-19, vaktsineerimisvõimalus on kokku 3900 inimesel. Tondiraba Jäähallis on vaktsineerimas Medicum laupäeval ja pühapäeval kell 9-18, vaktsineerima oodatakse 3200 inimest. Mõlemale kliinikule on Haigekassa vaktsineerimiseks eraldanud AstraZeneca vaktsiini.

Medicumi juhi Tõnis Alliku sõnul on Medicumi vaktsineerimismeeskond kolme arsti, kümne vaktsineerimisõe ja abilistega vaktsineerimiseks valmis. "Teeme kõik endast oleneva, et suurenenud vaktsiinikogused jõuaksid võimalikul kiiresti meie inimesteni ning teenindus uutes vaksineerimispunktides oleks meeldiv ja ohutu," ütles Allik.

Sõle spordikeskus asub aadressil Sõle 40a, mille juures peatuvad bussiliinid 33 (Männiku-Maleva), 40 (Viru keskus-Randla), 66 (Priisle-Randla) ja 72 (Keskuse-Kopli). Tondiraba jäähall asub aadressil Varraku 14. Tondiraba Jäähalli kõrval asub Virbi peatus, kus peatuvad bussid 19, 44, 51 ja 65.

Vaktsineerima saab tulla ainult eelneva registreerimise alusel. Vaktsineerima tulles peab kaasa võtma isikut tõendava dokumendi.

Sel nädalavahetusel vaktsineeritakse üle Eesti 1956. aastal ja varem sündinud inimesi ning 1961. aastal ja varem sündinud COVID-19 riskirühma kuuluvaid inimesi. Inimene saab ise kontrollida enda riskirühma kuulumist patsiendiportaalis digilugu.ee, sellekohane teavitus on lisatud patsiendiportaali avalehel vasakusse serva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles