Peapiiskop kummutas väite Sussexi hertsogipaari eraviisiliselt paari panekust (2)

Postimees
Copy
Prints Harry ja Meghan Markle’i ametliku laulatuse Windsori lossi St. George’i kabelis viis Canterbury peapiiskop Justin Welby läbi 19. mail 2018. 
Prints Harry ja Meghan Markle’i ametliku laulatuse Windsori lossi St. George’i kabelis viis Canterbury peapiiskop Justin Welby läbi 19. mail 2018. Foto: Owen Humphreys/PA Wire/PA Images/Scanpix

Canterbury peapiiskopi Justin Welby sõnul abiellusid Ühendkuningriigi prints Harry ja Meghan Markle ametlikult kogu maailma silme all peetud tseremoonial, kuigi hiljuti andis Sussexi hertsoginna mõista, et tegelikult oli peapiiskop nad laulatanud kolm päeva varem.

«Ametlik laulatus oli laupäeval. Ma allkirjastasin abielutunnistuse, mis on juriidiline dokument, ja ma oleksin pannud toime tõsise kriminaalse rikkumise, kui oleksin kirjutanud sellele alla, teades, et see on vale,» ütles Welby Itaalia päevalehele La Repubblica, kinnitades, et kuninglik pulm 19. mail 2018 polnud vaid etendus rahvale.

Märtsi alguses Oprah Winfreyle antud usutluses rääkis hertsoginna Meghan, et Welby pani tema ja prints Harry paari tegelikult kolm päeva varem paari koduhoovis salajasel tseremoonial. Meghani sõnul ei viibinud juures kedagi teist.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles