Turvafirma: neiu sülitas ja ründas turvatöötajat, noormees lõi rusikaga näkku

Meinhard Pulk
, reporter
Copy
Forus Security
Forus Security Foto: Mihkel Maripuu/postimees Grupp/scanpix Baltics

Eile toimus Kristiine keskuses intsident Forus Security turvameeste ning korda rikkunud noorte vahel, mis mitme osalenu jaoks lõppes traumapunktis. Oma nägemuse olukorrast edastas nüüd ka turvafirma ise.

«2. aprilli õhtul kella 21.00 paiku viibisid kolm maskideta noormeest ja üks naisterahvas Kristiine Keskuses ning tarbisid alkoholi. Meie naisturvatöötaja palus neil pudeli ära panna ning panna ette infoletist tasuta saadavad maskid või lahkuda. Mehed olid nõus lahkuma, kuid naisterahvas oli pahane ning sülitas meie turvatöötaja peale. Turvatöötaja suhtus olukorda rahulikult ning maskideta nelik oli nõus ukse poole suunduma,» selgitas ettevõtte brändijuht Kerli Põld.

Sündmused võtsid aga uue pöörde, sest väljapääsu poole suundudes hakkas naisterahvas müügilettidelt asju käega maha tõmbama. «Sellise juhtumi puhul peab turvatöötaja kaubanduskeskuse ja rentnike vara kahjustava isiku kuni politsei saabumiseni kinni pidama. Asju lõhkunud naisterahvas ei nõustunud kinnipidamistuppa minema ja ründas naisturvatöötajat. Meie teist turvatöötajat, kes tuli appi konflikti lahendama, lõi üks nelikusse kuuluv meesterahvas rusikaga näkku,» kirjeldas Põld.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles