Ida-Tallinna Keskhaiglale avaliku konkursiga uut juhti ei leitud

Postimees
Copy
Ralf Allikvee, praegune Ida-Tallinna keskhaigla juht
Ralf Allikvee, praegune Ida-Tallinna keskhaigla juht Foto: Artur Kuus

Tänavu veebruari lõpus välja kuulutatud avaliku konkursiga Ida-Tallinna Keskhaigla (ITK) juhatuse esimehe ametikohale uut juhti ei leitud, mistõttu jätkatakse uue esimehe leidmist sihtotsinguga.

ASi Ida-Tallinna Keskhaigla nõukogu esimehe, linnakantsleri ja konkursi valikukomisjoni esimehe Kairi Vaheri sõnul oodati kandidaadilt võimekust haiglat strateegiliselt ja operatiivselt juhtida ning arendada, muuhulgas vastutada ka teenuste kvaliteedi eest ja korraldada igapäevast ravitööd.

«Paraku me ei leidnud avaliku konkursiga haiglale uut juhti ja jätkame uue juhatuse esimehe otsingut sihtotsinguga. Sihtotsingus läbivad kandidaadid samasuguse hindamisprotsessi kui avaliku konkursi kandidaadid,» märkis Vaher. «Praeguse juhatuse esimehe Ralf Allikvee ametiaeg lõppeb mai alguses, kuid haigla nõukogu teeb talle ettepaneku jätkata ametis kuni juuni lõpuni.»

Juhatuse esimehe ametikohale kandideeris kokku 15 inimest, kellest neli kutsuti vestlusele valikukomisjoniga. Valikukomisjon vestles kandidaatidega 23. märtsil veebivahendusel.

Valikukomisjoni kuulusid AS Ida-Tallinna Keskhaigla nõukogu esimees ja linnakantsler Kairi Vaher, AS Ida-Tallinna Keskhaigla nõukogu liige ja abilinnapea Betina Beškina, linna personalidirektor Vilve Raik ja valdkonna ekspert Raul Adlas.

ITK juhatuse esimehe avalik konkurss toimus 24. veebruarist kuni 15. märtsini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles