Mis on kevade kõige seksikam rõivas?

Kristina Herodes
, Arteri ajakirjanik
Copy
Mis on maailma kõige seksikam rõivas täna? Vastus on üllatav. Roberta Eineri kootud bodid näevad välja pidulikud ja uhked. Aga need on spordirõiva mentaliteediga loodud.
Mis on maailma kõige seksikam rõivas täna? Vastus on üllatav. Roberta Eineri kootud bodid näevad välja pidulikud ja uhked. Aga need on spordirõiva mentaliteediga loodud. Foto: Daniel Sachon

Mood pole tegelikult keeruline. Alati tõuseb sadade soovituste merest esile üks asi, mis valitseb. Kõige seksikam asi. Unistus. Sellest saab sekundiga hooaja ihaldusobjekt. Ja enamgi veel – moeajaloos tagasi vaadates on see aja märk. Mis on see salapärane asi just praegu?

Õhkkergelt kehale voolav, samas trimmiv ja toetav. Iga kehakuju järgi veniv, samas erakordselt figuuri rõhutav. Peitev, samal ajal paljastav. Ülimalt glamuurne, kuid sama mugav nagu spordirõivas. Kas mõni rõivas tõesti suudab seda kõike?

Äsja ei suutnud. Nüüd vabalt. Praegune täistabamus moemärklaual on kudum. Ning just selline enneolematute omadustega kootud leiutis, nagu teeb Eesti moetalent Roberta Einer.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles