Harjumaal hukkus teelt välja sõitnud 69-aastane mees

Toimetas Carl-Robert Puhm
Copy
Olukord anti üle politseile, kes kraavi sõitnud bussi ka välja tõmbab. Pilt on illustreeriv.
Olukord anti üle politseile, kes kraavi sõitnud bussi ka välja tõmbab. Pilt on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks

Täna kell 17.21 teatati häirekeskusele liiklusõnnetusest Lohusalu külas Lohusalu teel. Õnnetuses hukkus 69-aastane mees.

Esialgsetel andmetel liikus sõiduautot Fiat juhtinud ja üksinda autos viibinud 69-aastane mees Lohusalu teel, kui sõitis teelt välja vastu puud. Õnnetuspaigast möödujad aitasid mehe autost välja ning alustasid esmaste elustamistoimingutega. Abistajate ja kiirabibrigaadi pingutustest hoolimata paraku suri mees sündmuskohal.

Lääne-Harju politseijaoskonna välijuht Maksim Pekarski rääkis, et hetkel on veel ebaselge, mis asjaoludel täpselt õnnetus juhtus. «Politseinikud kogusid sündmuskohal tõendeid ning menetluse käigus selgitame välja, kuidas ja miks õnnetus juhtus. Esialgsel hinnangul võis tegu olla terviserikkega. Oleme väga tänulikud abi eest õnnetuspaigast möödujatele, kes enne päästjate ja kiirabi saabumist autojuhi sõidukist välja tõstsid ja talle esmaabi andsid. Selline märkamine, kaasinimesest hoolimine ja aitamine on eeskujuks meile kõigile ning väga kiiduväärt.»

Käesoleval aastal on Eesti liikluses hukkunud 12 inimest. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles