AK Juurikas. Eesti on põrkpallimaa

Uuno Prostamool
, Euroopa Haige Mees
Copy
Teeme rahval tuju paremaks
Teeme rahval tuju paremaks Foto: Allan Hmelnitski

Kevad on löönud hormoonid kihama ja spordimahlad vulisema! Millal veel rammu suurendada ja sportlikku vormi kasvatada kui mitte praegu, kui sportlaste kehad on talve jooksul söödud toitudest prisked nagu roosad notsud. Säärase rasvase materjali pealt on väga mõnus soonilist lihast kasvatada!

Justnagu uljad konnad on suurest talveunest üle saanud ka meie tublid põrkpallurid. Pallipoistel on praegu paras aeg välja selgitada tublimad, kes pääsevad sellel kevadel sugu jätkama! Paljud pallitreenerid viibivad veel vabaduses, see tähendab, et asjatundlikest juhendajatest puudust pole.

Eilses tasavägises jõukatsumises soosis Fortuuna Kammipilli Toidupoodi, kes suutis hoolimata treeneri vangiminekust teises geimis seljatada Takuküla Tarkposti seisuga 3:4 ja skoorida sellega oma esimese play-off-võidu. Mehed tegid, nagu neile oli trennis seletatud: suru vastane vasta muru ja ära kuula kui ta «Ei, ei!» karjub. Tegelikult põrkpalluritele meeldibki selline vähe karmim mäng ja tegelikult on nad kõik 14-aastased, nii et andke aga minna!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles