«Ei tea, ei mäleta» - Laagna kihutajaid tabas kohtus mälukaotus (5)

Brita-Maria Alas
Copy

Teisipäeval jätkus Laagna teel kihutanud Isa Khalilovi ja Vjatšeslav Kalašnikovi kohtuprotsess, kus mehed jagasid kohtuga oma meenutusi avariipäevast. Kui veel sügisel anti uurijatele detailseid ütlusi, olid mehed teisipäeval sõnakehvad. Ainsa, ent ühe olulisima detailina ei mäleta kumbki juht oma sõidukiirust - olgu selles süüdi miilides spidomeeter või šokk. 

Mullu juunis toimunud Laagna tee avariis hukkus kaks inimest, vigastada said mitmed. Avalikkusele on teada, et enne kokkupõrget ei kihutanud avariis osalenud Isa Khalilov mitte üksi, vaid koos kollast Chevrolet Camarot juhtinud Vjatšeslav Kalašnikoviga. 

Nii BMW maasturit lubadeta juhtinud Khalilov kui ka Camaroga sõitnud Kalašnikov rääkisid kohtus, et Laagna teel ühiselt kiirendamise ega sõitmise plaani neil ei olnud. Kas mõlema mehe jalg osutus tavapäratult raskemaks juhuslikult või räägitakse end puhtaks, saab esialgu vaid oletada. Küll aga suundusid mõlemad mehed Lasnamäele - Khalilov Kärberi Selverisse, Kalašnikov lähedalasuvasse garaaži.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles