Mälu vedas Laagna teel kihutajaid kohtus alt (1)

Brita-Maria Alas
Copy
Isa Khalilov Harju maakohus 13. aprillil 2021.
Isa Khalilov Harju maakohus 13. aprillil 2021. Foto: Konstantin Sednev

Eile jätkus mullu juunis Laagna teel kihutanud ja kaks inimest surnuks sõitnud Isa Khalilovi ja Vjatšeslav Kalašnikovi kohtuprotsess, kus nad jagasid meenutusi avariipäevast. Ainsa, ent olulise detailina ei mäleta kumbki juht oma sõidu­kiirust. Avalikkusele on teada, et enne kokkupõrget ei kihutanud avariis osalenud Isa Khalilov mitte üksi, vaid koos kollast Chevrolet Camarot juhtinud Vjatšeslav Kalašnikoviga.

Nii BMW maasturit loata juhtinud Khalilov kui ka Camaroga sõitnud Kalašnikov rääkisid kohtus, et Laagna teel ühiselt kiirendamise ega sõitmise plaani neil ei olnud. Kas mõlema mehe jalg osutus tavapäratult raskeks juhuslikult või püütakse end puhtaks rääkida, saab esialgu vaid oletada. Küll aga suundusid mõlemad mehed Lasnamäele: Khalilov Kärberi Selverisse, Kalašnikov lähedal asuvasse garaaži.

«Lihtsalt juhtus, et sõitsime ühes suunas,» sõnas Khalilov kohtus. Ka Kalašnikov märkis, et nägi järgnenud sõpra kesklinnas vaid peeglist, kuid Laagna teele jõudes temast rohkem midagi ei teadnud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles