Liibuv teksa on surnud. Tere tulemast, lotakad püksid!

Kristina Herodes
, Arteri ajakirjanik
Copy
Kas kogu maailm on end kodus passides paksuks söönud? Kuhu kadusid liibuvad teksad? Kõik vastused saad siit! Bella Thorne, Penelope Cruz ja Bella Hadid kannavd kõik lotakaid teksaseid.
Kas kogu maailm on end kodus passides paksuks söönud? Kuhu kadusid liibuvad teksad? Kõik vastused saad siit! Bella Thorne, Penelope Cruz ja Bella Hadid kannavd kõik lotakaid teksaseid. Foto: Gwendoline Le Goff Via Www.imago

Misasja? Kas kogu maailm on end karantiiniga kodus passides paksuks söönud? Kuhu kadusid liibuvad teksad? Miks peaks keegi selga toppima püksid, mis pilke ei püüa ja seksikamaks ei tee? Kõik vastused saad siit!

Ega kõik meie hulgas ei ootagi piirangute lõppemist, kevade puhkemist ja kodust välja pääsemist. Sest sel teekonna varitseb ebameeldiv, enesehinnangut räsiv lõks – paar kitsaid teksaseid. Varem mahtusid lopelt jalga. Nüüd, pärast lohutussöökidega vooderdatud koroonaaega, looda sa... Kuid meil on hea uudis! Kitsad teksad võid otsekohe lahti harutada ning moekaks märsiks ümber õmmelda. Sest moepüksid on laiad! Eranditult laiad. Lõikelt lausa nii avarad, et võid üllatusega leida end tavalisest väiksema suurusnumbri sisse mahtumas!

Kuulsad kaunitarid näitavad teed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles