Kuhu kadus nali? Ja kust ta kätte saab? (7)

Copy
Mart Juur ja Dagmar Lamp ütlevad otse: nalja puudumine ühiskonnas on väga tõsine asi!  Tänane olukord on naljast kaugel...
Mart Juur ja Dagmar Lamp ütlevad otse: nalja puudumine ühiskonnas on väga tõsine asi! Tänane olukord on naljast kaugel... Foto: Konstantin Sednev / Kanal 2

Eesti inimesed on tigedad. Mässavad ja süüdistavad. Sõnasõda käib tänavatel, võimukoridorides ja kodudes. Miks? Sest pingeid maandavat nalja on liiga vähe!

Kuhu ta kadus? Kust nalja leida? Uurime seda «Teletopi» tegijatelt. See on üks väheseid järele jäänud asju, mis praeguses närvilises maailmas veel naerma ajab.

Mis siis juhtub, kui inimene ei naera? Siis ta on haige! Tasakaalu emotsioonides on loodus nii andnud. Kui rõõmu pool kukub ära, siis on väga kurb lugu. Ja paraku neid inimesi on meie seas palju. Mõnele käib naer üldse närvidele – mida kurat sa itsitad siin?

Tegelikult on väga suur vahe, kas nalja otsida igapäevases elus või sotsiaalmeediast, mis on ka osa elust. Sotsiaalmeedias annavad tooni pahurad, vastanduvad ja üksteist üles kütvad inimesed. Aga seal saab samuti nalja, ainult koomikud ise ei tea seda. Ei ole midagi naljakamat kui üks väga tõsine ja väga ennast täis inimene, kellel on alati õigus ja kes jaurab ööd ja päevad läbi.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles