Keskerakonna aukohus hakkab arutama kirjavahetuse skandaali

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna aukohtu esimees Kalle Klandorf.
Keskerakonna aukohtu esimees Kalle Klandorf. Foto: Heiko Kruusi

Keskerakonna aukohtu esimees Kalle Klandorf kutsub sel nädalal kokku erakonna aukohtu, et arutada Hannes Rummu kirjavahetuse Priit Toobali valdusesse sattumisega seonduvat.

«Keskerakonna aukohus tuleb kokku sel nädalal,» ütles Klandorf ERR-i uudisteportaalile. Ta lisas, et kui aukohus leiab, et asi on vaja menetlusse võtta, siis ka seda ka tehakse.

Enne asja aukohtu menetlusse võtmist, ei saa Klandorfi sõnul skandaalile kommentaari anda.

Pärast kirjavahetuse skandaali ilmsiks tulekut üleelmisel nädalal tegi Keskerakonna fraktsiooni esimees Kadri Simson Kalle Klandorfile ettepaneku arutada juhtumi asjaolusid Keskerakonna aukohtus.

Kaitsepolitsei töötajad leidsid Keskerakonna peasekretäri ja riigikogu liikme Priit Toobali kodu ja parteikontori töökohta läbi otsides üle 400 lehekülje väljatrükitud elektroonilist kirjavahetust, mis kuulub Euroopa Liidu Eesti esinduse juhile Hannes Rummule, ja mis ei tohiks kuidagi olla Keskerakonna või Toobali käsutuses.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles