«Tal hakkas elus taas kõik ülesmäge minema… ja nüüd paraku selline traagika»

Georgi Beltadze
, Eesti uudiste toimetuse juhataja
Copy
Kelnerina tegutses Toomas alati külalistega palju rohkem ja kauem, kui oli nõutud, pannes neid tundma ühest küljest kuningatena, aga teisest küljest vanade sõpradena.
Kelnerina tegutses Toomas alati külalistega palju rohkem ja kauem, kui oli nõutud, pannes neid tundma ühest küljest kuningatena, aga teisest küljest vanade sõpradena. Foto: Erakogu

Möödunud neljapäeva õhtul juhtus Laulasmaa kandis merel kajakiga õnnetus, mille tagajärjel said kaks 32-aastast meest surma. Üks neist oli Tallinnas sündinud ja üles kasvanud Toomas Toots, kelle ärasaatmine oli eile.

«Teise hukkunu isa helistas mulle. Ta ei tundnud Toomast hästi, aga kuna meil on… oli Toomasega ühine ettevõte, leidis ta järelikult mu kontakti kuidagi üles,» meenutab Toomase hea sõber ja töökaaslane, Indiast pärit Simranjot Singh (35), kuidas ta õnnetusest esimest korda kuulis. Toomast ja Simranjoti ühendab mitu ühist tööaastat Tchaikovskys – tuntud Tallinna vanalinna tipprestoranis –, aga ka ühine veiniäri.

«Me saime väga hästi läbi. Palju ühiseid toredaid mälestusi. Me klappisime kohe,» sedastab Simranjot, kelle sõprus Toomasega algas 2016. aastal ja kes seetõttu võtabki enda peale Tchaikovsky pere nimel Toomase meenutamise.

Copy
Tagasi üles