Elu sassis? Appi sööstab Sandra Vabarna. Teate, millega?

Priit Pullerits
Copy
Jah, see on muusik Sandra Vabarna. Pärast suurt elumuutust viimase kahe aasta jooksul tunneb ta, et varasem kurnatus, lausa läbipõlemine on asendunud täiesti uue, tiivustava energiaga.
Jah, see on muusik Sandra Vabarna. Pärast suurt elumuutust viimase kahe aasta jooksul tunneb ta, et varasem kurnatus, lausa läbipõlemine on asendunud täiesti uue, tiivustava energiaga. Foto: Kristjan Teedema

Nüüdisajal, mil populaarseks, vaat et lausa moekutseks on saanud coach ehk arengutreener, kannab seda ametinimetust bändist Trad.Attack! mitte üks, vaid lausa kaks liiget. Huvilistest, kes loodavad, et nende pakutavatest kursustest tõuseb kasu, puudust pole.

Ainus, mida Sandra Vabarna, torupillimängijana tuntud pärimusmuusik tundis, oli see, et ta tahaks minema sellest poest. Minema sellest raamatukauplusest, kuhu abikaasa Jalmar oli teda trad-pop-rokkmuusikaansambli Trad.Attack! kontsertturneel Austraaliasse endaga ühes kutsunud. Väljas oli palav, poes oli lämmatav – ja lisaks oli neil kuuekuune poeg Villem kaasas.

Aga Jalmar Vabarna, kitarrist ja laulja, oli tookord, veidi rohkem kui kaks aastat tagasi otsustanud, et tema hakkab edaspidi innuga raamatuid lugema. Keegi tuttav oli talle soovitanud Ameerika motivatsioonikõneleja ja arengutreeneri ehk coach’i Brendon Burchardi teost «High Performance Habits». Globaalne e-kaubandusgigant Amazon nimetas selle neli aastat tagasi maailma kolme parima äri- ja juhtimisraamatu hulka.

«Sul ei ole seda vaja,» oli Sandra mehele öelnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles