GALERII Otsingud jätkuvad: Karel on kadunud juba üle nädala

Brita-Maria Alas
Copy

Endiselt on leidmata 26-aastane Karel, kes lahkus 15. aprilli hommikul kodust Keilas. Noor mees oli teel tööle. Viimase kindla juhtlõngana on teada, et Karel jõudis tol päeval Turbasse, mistõttu jätkuvad otsingud just seal kandis. «Otsime endiselt seni teadaolevas piirkonnas, Turba ja Ellamaa vahelise vana raudtee ümbruses,» rääkis sihtasutuse Kadunud juhatuse esimees ja tegevjuht Aare Rüütel ja lisas, et lootus sureb viimasena.

Karel pidi tol hommikul tööle minema, kuid selle asemel läks esmalt Laagri Maksimarketi parklasse, seejärel juba Turbasse. Miks noormees tavapärast rutiini murdis ja töökoha asemel üldse Laagrisse suundus, pole teada.

Viimane kontakt temaga oli tema kadumise hommikul, kui ta saatis mobiiltelefoniga sõnumi. Veel järgmise päeva varahommikul oli tema telefon sisse lülitatud – sõber püüdis Karelit kella 5 paiku hommikul kätte saada, pärast seda oli telefon juba välja lülitatud. Nii politsei kui ka vabatahtlikud hakkasid Karelit otsima juba tema kodust lahkumise päeval.

Suur jälgijaskond ja meediakajastus tõid Kareli otsingutele mitmeid vihjeid. Kui veel polnud kindel, kuhu Karel võis Tallinna piirilt suunduda, otsiti teda laekunud vihjete põhjal paralleelselt nii Turbast, Põlvamaalt kui ka Võrumaalt.

Mõni päev pärast Kareli kodust lahkumist saadi siiski kinnitus: noort meest oli nähtud Turbas. Samalaadset infot kinnitas ka tema mobiiltelefoni positsioneerimine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles