Üle nädala kadunud olnud Karel leiti surnult

Brita-Maria Alas
Copy
Kareli otsingud laupäeval
Kareli otsingud laupäeval Foto: Sander Ilvest

26-aastase Kareli leidsid tema lähedased ja nende tuttavad Turba rabamaastikult, kuid kahjuks elutult. Politsei kuritegu ei kahtlusta.

Veel laupäeval varem kirjutas Postimees, et 15. aprillil Keila kodust lahkunud Kareli otsingutega jätkatakse täies hoos ning politsei ja vabatahtlikud otsivad noort meest Turba ja Ellamaa piirkonnas. Päeval teatas SA Kadunud otsingugrupp, et enne kella 13 leiti Karel rabamaastikult, kuid kahjuks mitte elusalt. 

«Kareli leidsid tema lähedased ja nende tuttavad, kes otsisid teda täna hommikul Turba kandis eraldatud kohas oleval maastikualal. Esialgsed andmed viitavad, et Kareli surmas ei ole põhjust kahtlustada kuritegu,» teatas politsei.

«Sihtasutuse Kadunud ja otsingugrupi OPEROG otsijate poolt sügav kaastunne Kareli lähedastele, sõpradele, kooli- ja töökaaslastele,» teatas sihtasutus sotsiaalmeedias ning tänas paarisada vabatahtlikku ja kõiki, kes Kareli otsingutel abiks olid.  

Politsei kinnitusel kestsid Kareli otsingud tema kadumise hetkest alates igapäevaselt. «Lisaks politseinikele aitasid Karelit otsida ka paljud vabatahtlikud ja tema lähedased. Suur tänu kõigile vabatahtlikele ja inimestele, kes teavitasid politseid Kareli võimalikust asukohast,» sõnas Lääne-Harju politseijaoskonna välijuht Ahti Jõemaa.  

«Möödunud nädalavahetusel kontrollisime haiglaid Harjumaal, Läänemaal, Ida-Virumaal kui Lõuna-Eestis, ent üheski haiglas ei olnud Kareli kirjeldusele vastavat meest. Samuti suhtlesid politseinikud Lux Expressi ja TS Laevadega, ent ühegi transpordivahendi peale mees teadaolevalt ei läinud. Lääne prefektuuri kolleegid aitasid Karelit otsida ka tema lähedaste ja tuttavate juurest Saaremaalt, kuid mehest ei olnud keegi midagi kuulnud,» lisas ta.

«Viimase info kohaselt võis Karel viibida Turba ja Ellamaa kandis. Seda saime teada tänu infole, et mees sõitis Elroni rongiga ja seda näitas ka viimati tehtud Kareli telefoni positsioneerimine,» kirjeldas Jõemaa. Seal piirkonnas alustati ka ulatuslike otsingutega.

«Eile lõpetati otsingud kella poole kaheksa ajal õhtul ning jätkati täna hommikul. Ennelõunal Karel ka leiti. Avaldame kaastunnet Kareli lähedastele,» lisas välijuht.  

Copy
Tagasi üles