INTERVJUU Timo Steiner: teeme kooli usus, et see õnnestub

Miina Pärn
, Klassikaraadio
Copy
«Minu unistus on alati olnud, et eri valdkondade inimesed oleksid üksteise tegemistega paremini kursis,» ütleb Timo Steiner. Pildil on ta ehitusjärgus muusika- ja balletikooli hoone ees, aadressil Pärnu maantee 59. 
«Minu unistus on alati olnud, et eri valdkondade inimesed oleksid üksteise tegemistega paremini kursis,» ütleb Timo Steiner. Pildil on ta ehitusjärgus muusika- ja balletikooli hoone ees, aadressil Pärnu maantee 59. Foto: Madis Veltman

Uues koolis hakkavad õppima praeguse Tallinna Muusikakeskkooli, Georg Otsa nimelise Tallinna Muusikakooli ja Tallinna Balletikooli õpilased. Maja kerkib aadressil Pärnu mnt 59, Õnnepalee kõrvale, ning loodava kooli direktoriks valiti kahe nädala eest helilooja ja Tallinna Muusikakeskkooli senine direktor Timo Steiner.

Miks te otsustasite uue ühendkooli direktoriks kandideerida?

Minu jaoks oli see üpris loogiline samm, sest ma olen selle protsessiga seotud juba algusest peale, kui muusikakeskkooli juhina alustasin. Olen ka arhitektidele edastatud uue kooli ruumiprogrammi peamine looja. Protsessi üks keskseid küsimusi on olnud, kuidas muusikakeskkool kesklinna saada, kontserdipaikade ja muusikaakadeemia lähedusse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles