Ettevaatust, ka sina võid olla nõid...

Kristina Herodes
, Arteri ajakirjanik
Copy
Uljas ja bravuurikas ingel Triinu Raudsepp on nõidade ööks valmis.
Uljas ja bravuurikas ingel Triinu Raudsepp on nõidade ööks valmis. Foto: Erakogu

Käes on öö, mil lasta lendu oma salajane maagiline mina. Ole sa naine või mees, esoteerikahuviline või kõige paadunum skeptik – nõidust peitub sinus niikuinii!

Volbriöö tähendas vaid mõne aasta eest suurt ja pöörast pidu – rahvas möllas ja mürgeldas metsikutes kostüümides, nii et tänavatele saadeti lausa ekstra politseipatrullid. Nüüd, olles üle aasta surutises elanud, me sellist vabadust enam õieti ei mäletagi.

Ja milleks end kostümeerida, kui keegi ei näe? Samas, miks mitte – praegune aeg pakub ju ideaalse võimaluse muuta oma mõtteviisi ja teha asju edaspidi endale, mitte teistele. Stiilipidu või nõiaks kehastumine on kasulik õige mitmel põhjusel. Ja sina ise oled see, kes olukorrast võidab!

Omad või suvalised?

Kui avalikult ja massiliselt enam nõiarüüdes kokku ei lennata, saab seda teha väikeses intiimses ringis. Kallimaga kahekesi, laste või mõne eriti lähedase sõbraga. Sündmuse kvaliteet tõuseb tohutult. Loogiline ju – sa tahad ennast, oma aega ja loovust eeskätt jagada omadega, mitte suvalise publikuga.

Aardeid helikopteri pealt pildudes pole keegi rikkaks saanud, küll aga võidavad need, kes targalt investeerivad. Suhted ja emotsioonid toimivad täpselt sama loogika järgi nagu raha. Esimesele, suhtekontole teed sissemakseid oma tähelepanuga. Kui pillud selle suvaliselt laiali, siis midagi intresse tootvat kuhugi koguneda ei saa. Armastuse väljendamine on tähelepanu näitamine just sellel moel, nagu kallim ootab. Ning samal kütusel sõlmuvad ja püsivad sõbrasuhted, koostööd, partnerlused. Kuidas seda kõike enda kasuks pöörata?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles