Tuntud õhtujuht asub teele ümber maakera (4)

Priit Pullerits
Copy
Tõnis MIlling on valmis esmaspäeval startima oma elu unistuste seiklusele, rattareisile ümber maakera.
Tõnis MIlling on valmis esmaspäeval startima oma elu unistuste seiklusele, rattareisile ümber maakera. Foto: Erlend Štaub

Üritusejuht Tõnis Milling, mees oma parimais aastais, astub harjumuspäraselt elukarussellilt maha. Tal tekkis vastupandamatu soov näha ja kogeda, mida kõike on maailmal pakkuda. Ta viib oma suure unistuse ellu.

Ürituste ja õhtujuht ning pulmaisa Tõnis Milling on 45, aga kui kujutab ette, milline oleks 80-aastaselt, ei taha ta elule tagasi vaadates meenutada, kuidas ta õppis ja töötas ja ajas varandust kokku, et surra rikkana. Kas sellisel elul on mõtet ja väärtust, on ta endalt küsinud; ja vastanud, et ega ole küll.

Nii ongi mees otsustanud oma elu rikastada: esmaspäeval alustab ta Tallinnast jalgrattal aastapikkust teekonda ümber maailma. Ihuüksinda. Kokku 34 000 kilomeetrit. Ehk 92 korda edasi-tagasi Tallinna ja Tartu vahet.

Vaata artiklist pilte, milline on täisvarustuses Tõnise jalgratas.

Loe lähemalt reisi eelarve kohta, sealhulgas on välja toodud ratta maksumus, milline on planeeritud keskmine kiirus ja päevane läbisõit ning lisaks on juttu sellest, kellega jätab aastaks reisile suunduv rännumees enne lahkumist hüvasti.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles