Raad kahtleb keskpargi kaitsjate petitsiooni usaldusväärsuses

Armas Riives
, ajakirjanik
Copy
20. aprillil tõmbasid keskpargi kaitsjad lahti lehed nende enam kui viie tuhande inimese nimega, kes veebikeskkonnas change.org soovisid, et Tartu südalinna kultuurikeskuse ehitamiseks leitaks muu koht.
20. aprillil tõmbasid keskpargi kaitsjad lahti lehed nende enam kui viie tuhande inimese nimega, kes veebikeskkonnas change.org soovisid, et Tartu südalinna kultuurikeskuse ehitamiseks leitaks muu koht. Foto: Sille Annuk

Riigikogu kultuurikomisjon asub täna välja sõeluma kaht kuni nelja riiklikult tähtsat kultuurirajatist, mille tegemisse panustatakse eelolevatel aastatel Eesti kultuurkapitali vahendusel suuri summasid. Üks tõenäolisi rahastuse saajaid on Tartu südalinna kultuurikeskus (Süku). Selle keskparki ehitamise vastu on kogutud allkirju, raad seab aga selle aktsiooni usaldusväärsuse kahtluse alla.

Keskpargi kaitsjad rullisid 20. aprillil raekoja ees lahti 5123 nende nime, kes veebikeskkonnas change.org soovisid, et Tartu südalinna kultuurikeskuse ehitamiseks leitaks muu koht. Petitsiooni pealkiri on «Peatada Tartu kesklinna pargi maharaiumine selleks, et ehitada Süku».

Tartlaste nimel

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles