GALERII ⟩ Pronkssõduri esine on nelkidest punane (24)

Postimees
Copy

Tallinnas siselinna kalmistul asuva pronkssõduri juures tähistatakse täna nõukogude vägede võitu teises maailmasõjas. 

Alates 3. maist on mõned piirangud leevenenud ning avalikel koosolekutel on lubatud osaleda kuni 150 inimesel, kes peavad olema kuni kümneliikmelistes rühmades ja omavahel kokku ei puutu.

Politsei- ja piirivalveameti kesklinna jaoskonna juht Kaido Saarniit ütles, et 9. mail kalmistutel ja mälestusmärkide juures käimine pole keelatud, kuid mõistlik on hoida teiste inimestega vahet ning teha oma käik ära kiirelt ilma pikemaks ajaks kogunemata. «Politsei koos partneritega terviseametist, munitsipaalpolitseist ja Tallinna linnavalitsusest informeerib inimesi kehtivatest piirangutest ja võimalusest teha oma käigud ära nii, et nad saaksid hoida nii enda kui ka teiste inimeste tervist,» selgitas Saarniit.

Kesklinna jaoskonna juht toonitas, et sarnaselt möödunud aastaga ei ole koroonaviirus kuhugi kadunud ning Eestis on endiselt tervisekriis. «Kuigi muutused viiruse levikus võimaldavad valitsusel oma otsustega riiki tasapisi taasavada, tuleb igaühel siiski valvsust hoida ning mitte liigse vabaduse nautimisega enda ja oma lähedaste tervist ohustada,» rääkis Saarniit ja lisas, et kindlasti tuleb järgida endiselt kehtivaid piiranguid.

Kommentaarid (24)
Copy
Tagasi üles