President külastab täna Raplamaad

Brita-Maria Alas
Copy
President külastas Valga vallas Lüllemäe lähistel loomakasvatusega tegelevat Mooratsi talu, 12. mail külastab ta Rapla kohalikke ettevõtteid.
President külastas Valga vallas Lüllemäe lähistel loomakasvatusega tegelevat Mooratsi talu, 12. mail külastab ta Rapla kohalikke ettevõtteid. Foto: Arvo Meeks / LEPM

​President Kersti Kaljulaid külastab täna Raplamaad ja sealseid ettevõtteid. Samuti kohtub ta omavalitsusjuhtide ja Kaitseliidu Rapla malevaga. Õhtul annab president üle Eesti Õdede Liidu tunnustused.

Riigipea alustab maakonnavisiiti Salutaguse Pärmitehase külastusega, mis toodab vedelpärmi pagari- ja kondiitritööstusele, aga ka kuivpärmi näiteks loomasöödaks ja segusid alkoholitööstusele.

Päeva jooksul külastab Kaljulaid veel Kaitseliidu Rapla malevat, arutab Raplamaa omavalitsuste liidu juhtidega kohaliku elu küsimusi ja kohtub Rapla korvpalliklubi esindajatega.

President käib läbi ka Höhle OÜst, mis toodab fiiberoptiliste kaablite paigaldamiseks vajalikke mikrotorusid ning külastab ida-friisi piimalambaid ja eesti maatõugu veiseid kasvatavat ettevõtet Männiku piimalambad. Hiljem annab Kaljulaid intervjuu kohalikule lehele.

Õhtul annab riigipea õdede päeva puhul üle aasta õe ja aasta hooldustöötaja tunnustuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles