Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli rektorina jätkab Ülle Ernits

Postimees
Copy
Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli rektor Ülle Ernits
Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli rektor Ülle Ernits Foto: Madis Sinivee

Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolile rektori valimiseks kogunes kolmapäeval valimiskogu, kes otsustas teha haridus- ja teadusministrile ettepaneku sõlmida uus viieaastane tööleping senise rektori Ülle Ernitsaga.

Ülle Ernits on olnud Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli rektor alates 2006. aastast. Varasematel aastatel on ta töötanud kõrgkooli rektori kohusetäitjana ja õppejõuna ning olnud eri ametikohtadel Tallinna Meditsiinikoolis. Ernits on õppinud meditsiiniõeks samas koolis ning täiendanud ennast hiljem Tallinna Pedagoogikaülikoolis ja Soomes Tampere Ülikoolis.

Rektorit valis seitsmeliikmeline valimiskogu, kuhu kuulusid kaks haridus- ja teadusministeeriumi esindajat, kaks Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli nõunike kogu esindajat, kaks nõukogu esindajat, kellest üks oli üliõpilane, ning valdkonna tööandjate esindaja.

Rektori uus ametiaeg algab 1. juulil ja kestab viis aastat.

Tallinna Tervishoiu Kõrgkool on riigi rakenduskõrgkool, kus saab õppida õe, ämmaemanda, optometristi, hambatehniku, farmatseudi, tegevusterapeudi ja tervisedenduse rakenduskõrghariduse õppekavadel ning magistriõppes terviseteadust. Kutseõppes on võimalik õppida hooldustöötaja, lapsehoidja, erakorralise meditsiini tehniku, abivahendispetsialisti, sterilisatsioonitehniku, tegevusjuhendaja ja hambaraviassistendi õppekavadel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles