Söögikohtades algas võitlus töötajate pärast

Priit Pullerits
Copy
Proovipäevaline Saskia Möldre ja kokk Tarmo Nursi on lõunasöögi ajal mõlemad innuga ametis. Vasakul ripuvad lambid, mis aitavad toitu soojana hoida.
Proovipäevaline Saskia Möldre ja kokk Tarmo Nursi on lõunasöögi ajal mõlemad innuga ametis. Vasakul ripuvad lambid, mis aitavad toitu soojana hoida. Foto: Margus Ansu

Oi, kuidas eksivad need, kes arvavad, et koka töö palavas ja kitsas köögis jäägu neile, kes kõrgkooli ei saa. Vaadake, milliseid haritud köögimeeskondi Eestis leidub!

Ühena esimestest on esmaspäeval platsis Andrus Ansip, kaasas kaks assistenti Brüsselist, mõlemad eestlased. Üks noist on just saanud vaktsiinisüsti. Aeg on üheskoos Ansipi kodulinnas hilist lõunat süüa.

Endine peaminister, nüüdne europarlamendi liige, pole siiski kõige esimene. Mullu suve hakul, vahetult pärast esimese koroonalaine taandumist Tartu kesklinnas avatud Itaalia-Ameerika stiilis bistroo siseõues on kella poole nelja ajal, Ansipi saabudes, hõivatud kolm lauda. Kaugelt tulnud külaline liigub oma kaaslastega sinna, kuhu seni piirangute tõttu ei pääsenud – endisesse hobusetalli. Ehk restorani Pepe’s Bistro & Social Club. Seal istub kahe laua taga veel paar kundet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles