Yana Toomi asemel loodab Narva esitsentristiks saada Tatjana Stolfat

Copy
Tatjana Stolfati (KE, vasakul) ja Katri Raigi (SDE, paremal) valimiseelne poliitiline partnerlus valmistas Yana Toomile pettumuse.
Tatjana Stolfati (KE, vasakul) ja Katri Raigi (SDE, paremal) valimiseelne poliitiline partnerlus valmistas Yana Toomile pettumuse. Foto: Ilja Smirnov/Põhjarannik

Paljude Narva ­tsentristide toetusest ilma jäänud Yana Toom loodab, et tal õnnestub Keskerakonna Narva piirkonna ­järgmisele aruande-valimiskoosolekule tulekut vältida. Keskerakonna Narva piirkonna viimane koosolek toimus 2018. aasta oktoobris. Tookord ­õnnestus see läbi viia teisel katsel, mil otsuste tegemisel osalejate arv enam ei lugenud ja kvooruminõuet polnud.

Toona ­tuli kokku vaid ligi 30 tsentristi, kes valisid Narva piirkonna juhatuse liikmeteks toonase linnapea Tarmo ­Tammiste ja endise Narva abilinnapea Maksim Volkovi, linnaametnikud Natalja Šibalova, Ljudmila Morina ja Vitali Iljani, õpetaja Jana Kirsi ning ettevõtja Allen Alleti. Ühes nendega jäid juhatusse ka toonane piirkonna esimees Yana Toom ja Keskerakonna kohaliku noorteühenduse esimees Kirill Gussev.

Uute liidrite aeg

Alates tolle aasta augustist on lõhe Narva tsentristide ridades muudkui süvenenud ja Keskerakonna populaarsus piiriregioonis üha vähenenud. Selle tagajärjel jäi piirkonna esimees Yana Toom oma senise tugeva toetuseta ning eemaldus 2021. aasta märtsis Narva piirkonna tegemistest sootuks. Toomi ajutiseks asetäitjaks Narva piirkonnas jäi Tallinna linnavolikogu liige Maksim Volkov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles