Facebooki postitus läks tallinlannale maksma töökoha (12)

Sofija Soldatenko
Copy
Facebook.
Facebook. Foto: Shutterstock

Tallinlanna Ljudmila K. (nimi muudetud, tõeline nimi toimetusele teada) töötas samal ametikohal ilma ühegi etteheiteta viis aastat, kui äkki ühel päeval kaotas töökoha põhjendusega «usalduse kaotamine». Nagu hiljem selgus, põhjuseks sai tema postitus isiklikul Facebooki kontol seoses koroonapiirangutega, kirjutab Rus.Postimees.

Ljudmila töötas firmas Kinnisvarateenindus OÜ valvekoristajana viis aastat. Selle ametikoha sai naine tänu sellele, et juhtis Kumus ekskursioone. Kuna ekskursioonijuhi palk on väike, otsis Ljudmila lisateenistust. «Õnneks osutus vakantseks muuseumi valvekoristaja ametikoht, kus tuleb puhtuse eest hoolt kanda kogu päeva jooksul. Mulle see väga sobis, kuna oma tervisliku seisundi tõttu koristajana täies mahus töötada ei saa: mind vaevab pearinglus,» selgitas ta.

Ljudmila sõnul töötas ta ilma ühegi etteheiteta koristajana viis aastat, kuni 18. detsembril 2020 tuli tema juurde Kinnisvarateenindus OÜ esindaja ning pani tema ette kaks paberit. Seal oli märgitud, et usalduse kaotuse tõttu viiakse ta üle tööle Raudalu Konsumisse ning edaspidi ei ole tal lubatud töötada Riigi Kinnisvarahalduse ASi hallatavatel objektidel.

Kommentaarid (12)
Copy
Tagasi üles