Perling: edu võti on liikmete kaasamine (54)

Anna Ploompuu
, reporter
Copy
Lavly Perling teatas eile kandideerimisest erakonna Isamaa juhiks. Vasakult Tõnis Kons, Priit Värk, Viktoria Ladõnskaja-Kubits, Kristjan Vanaselja, Lavly Perling, Birgit Remiküll, Indrek Luberg ja Henrik Aavik.
Lavly Perling teatas eile kandideerimisest erakonna Isamaa juhiks. Vasakult Tõnis Kons, Priit Värk, Viktoria Ladõnskaja-Kubits, Kristjan Vanaselja, Lavly Perling, Birgit Remiküll, Indrek Luberg ja Henrik Aavik. Foto: Mihkel Maripuu

Heitlus võimu nimel erakonnas Isamaa hakkab jõudma kulminatsioonini: eile teatasid nii Isamaa senine juht Helir-Valdor Seeder kui ka hiljuti erakonda astunud endine peaprokurör Lavly Perling, et kandideerivad Isamaa juhiks.

Endine peaprokurör Lavly Perling on poliitikas uus tegija: mullu novembris astus ta Isamaa liikmeühenduse Parempoolsed toetajaliikmeks, tänavu veebruaris liitus ta ka ametlikult erakonnaga. Tema juhiks pürgimise toetuseks on erakonna liikmed andnud 170 allkirja ning allkirju plaanitakse koguda reedeni, mil on kandidaatide ülesseadmise tähtaeg. Seni avaldatud nimekirjast ei leia ühegi riigikogu Isamaa fraktsiooni liikme nime peale Parempoolsetega liitunud Viktoria Ladõnskaja-Kubitsa oma.

Senise esimehe Seedri kandidatuur seati üles 100 toetaja allkirjaga.

Kommentaarid (54)
Copy
Tagasi üles