Noor naine pidas Tallinnas kaheksat bordelli (3)

Karel Reisenbuk
, reporter
Copy
Üks «massaažisalong» asus Tartu maanteel. Kliendid tundsid ukse ära punase kleepsu järgi. Täna tegutseb seal juba uus ettevõte, mis toimunuga seotud ei ole.
Üks «massaažisalong» asus Tartu maanteel. Kliendid tundsid ukse ära punase kleepsu järgi. Täna tegutseb seal juba uus ettevõte, mis toimunuga seotud ei ole. Foto: Kohtutoimik

Kui 25-aastane ukrainlanna Irõna (nimi muutetud) esimest korda Žõtomõri oblastist Tartusse maasikaid korjama tuli, ei viidanud veel miski, et umbes aasta hiljem pakub ta hoopis meestele «õnneliku lõpuga erootilist massaaži». Sellise tööpakkumise tegi talle nooruke tallinlanna Julia, kes nelja aasta jooksul organiseeris seesugust massaaži kaheksas Tallinna korteris.

Julia oli aastate jooksul palganud kümneid noori naisi nii Eestist kui ka välismaalt. Ega paljud neist teadnudki, et «õnneliku lõpuga massaaž» on suguline akt, mille vahendamine tähendab Eestis kupeldamist ning «massaažisalongi» käsitletakse bordellina.

Kui Julia 21-aastasena oma massaažiäri ajama hakkas, oli ta parasjagu kaelani võlgades. Seitse aastat tagasi oli Julia hakanud pidama ilusalongi, kuid edukaks see äri ei osutanud ning investeering tuli kuidagi tagasi maksta. Et naisel olid massööri paberid, hakkas ta internetist otsima põnevaid massaaže, millel võiks Eestis turgu olla. Siis komistaski ta erootilise massaaži kirjelduse otsa.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles