Mupo on hädas valesti parkivate rannakülastajatega

Brita-Maria Alas
Copy
Parkimine rannaparklates. Stroomi rand.
Parkimine rannaparklates. Stroomi rand. Foto: Mihkel Maripuu

Munitsipaalpolitsei trahvib igapäevaliselt randade ümbrusesse valesti parkinud sõidukiomanikke. Masinaid jäetakse nii keelava märgi alasse kui ka haljasalale, tihti pargitakse kinni teised sõidukid. 

«Pikakari rannas jäetakse sõidukid aga parklasse, mis on ette nähtud paadiomanikele, kus tohivad parkida üksnes paadi transpordiks mõeldud järelhaagisega sõidukid. Möödunud nädalavahetus oli kõnealune parkla täis tavasõidukeid, mis takistasid oluliselt järelhaagisega manööverdajaid,» kirjeldati teates. 

Mupo teatel on teiseks suureks probleemiks alkoholi tarbimine rannas, mistõttu tuleb rannavalvel pidevalt väljakutseid korrakaitsjatele teha. «Samuti on tekkinud probleeme väikeste lastega, kelle vanemad on alkoholijoobes ega märka, et laps on omapäi jalutama läinud ning randa ära eksinud,» nenditakse.

Mupo patrull ja piirkonnainspektorid on võtnud rannad kõrgendatud tähelepanu alla ja paluvad kõigil sõidukiomanikel parkida vastavalt parkimist reguleerivatele liikluskorraldusvahendite nõuetele. Mupo tuletab meelde ka ühistranspordi ja kergliiklusvahendi võimalusi, niisamuti palub maha jätta alkohol ja korjata enda järel ka prügi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles