Riigikantselei otsib konkursiga valitsuskommunikatsiooni direktorit

Brita-Maria Alas
Copy
Riigikantselei
Riigikantselei Foto: Madis Veltman / Postimees

Riigisekretär kuulutas välja avaliku konkursi riigikantselei valitsuskommunikatsiooni direktori ametikoha täitmiseks, kelle ülesannete sekka kuuluks nii valitsuskommunikatsiooni strateegiline juhtimine kui ka valitsuse ja peaministri eesmärkide ja tegevuse korraldamine. 

Valitsuskommunikatsiooni direktorile allub vahetult valitsuse kommunikatsioonibüroo.

Kandidaadile esitatavad nõuded on kõrgharidus, vähemalt 3-aastane juhtimiskogemus ja inglise keele oskus C1-tasemel. Samuti peaks kandidaadil olema kompetentsi vastavalt avaliku teenistuse tippjuhtide kompetentsimudelile

Eelistatakse kandidaate, kellel on väga head teadmised kommunikatsiooni strateegilisest juhtimisest, poliitika kujundamise protsessist ja valitsuskommunikatsiooni põhimõtetest. Kasuks tuleb vene keele oskus B2-tasemel ja avalikus sektoris töötamise kogemus. 

Kandidaadilt eeldatakse täiesti salajase tasemega riigisaladusele juurdepääsu loa olemasolu või valmisolekut selle taotlemiseks.

Muude dokumentide hulgas palutakse esitada ka essee teemal «Valitsuskommunikatsioon digimaailmas: kuidas kasvatada usaldust riigi vastu Tiktoki ajastul». 

Täpsema info leiab riigikantselei kodulehelt

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles