Pakane võttis Tallinnas inimelu

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Liis Treimann

Täna öösel leiti Lasnamäel Läänemere teel tänavalt surnuks külmunud meesterahvas.


Kiirabi aitas ka kahte alajahtunud inimest ja toimetas nad haiglasse külmakahjustusi ravima, teatas Raepress.

Politsei transportis möödunud ööl Tallinna tänavatelt öömajadesse seitse inimest, kes liigselt alkoholi tarvitatuna oleksid võinud tänavale jäädes külmakahjustusi saada.

Tallinna kodutute öömajades ei ole seni kohapuudust olnud. Kodututele pakutakse öömaja aadressil Alasi 8, kus on 60 kohta, Kopli 79 varjupaigas on kohad vältimatuks abiks ja püsiva hooldusvajadusega lepingulistele klientidele, kokku 60 kohta.

Novembrikuus avati täiendavad öömajad kodututele aadressidel Akadeemia tee 48 ja Merelahe tee 4 kokku 64 kohaga, mis katab praegused vajadused ööbimispaikade järele. Linnavalitsuse poolt pakutud võimalust praeguste pakaseliste ilmadega ka päevasel ajal soojas ruumis viibida kasutatakse iga päevaga aina rohkem.

Abilinnapea Merike Martinsoni sõnul hoitakse öömajad päevasel ajal lahti kuni külmade möödumiseni. Samas on ka neid, kes keelduvad öömajja või varjupaika minemast. Martinson kutsub inimesi hoolivusele ja osavõtlikkusele – teatage

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles