NÄDALA RESTORAN Tükike vürtsikat Gruusiat Viljandi vanalinna hoovis

Margus Haav
, reporter
Copy
Sisekujunduses on kasutatud gruusiapäraseid elemente relvadest plastviinamarjadeni.  FOTO: Elmo Riig
Sisekujunduses on kasutatud gruusiapäraseid elemente relvadest plastviinamarjadeni. FOTO: Elmo Riig Foto: Elmo Riig

SÖÖGIKOHT. Kui koroonaperioodil viskasid paljud toidukohad kulbid kolksuga nurka, siis Viljandi ujus iseteadlikult vastuvoolu ning lubas endale koguni nelja täiesti uue toidukoha avamist. Üks nendest on Gruusia toidukoht Marani.

Pisut kahju, et meie toitlustusasutustes sageli pakutavad sügavkülmast võetud ning hallikad ja ligased või siis kivikõvaks kõrvetatud pelmeenid on pelmeenide ja nende lähisugulaste renomeed kõvasti räsinud. Gruusia hinkaalid üllatavad esmatutvusel juba oma suurusega. Ettekandja toob lauda lambahakklihaga versiooni (4 tk – 8 eurot). Neid tutiga pätsikesi tulebki ideaalis süüa nii, et võtad tutist kinni, ampsad hinkaali küljest pisikese tükikese ja hakatuseks imed ära maitsva vedeliku. Luristamine pole seejuures patt, vaid isegi soovitav.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles