Sotsiaalmeediapostitus tõi riigikogulasele nõudekirja (6)

Margus Martin
, reporter-toimetaja
Copy
Virulasest riigikogu liige Anti Poolamets (keskel) on samuti Rakvere linnavolikogu liige ja räägib kaasa kohalikus poliitikas.
Virulasest riigikogu liige Anti Poolamets (keskel) on samuti Rakvere linnavolikogu liige ja räägib kaasa kohalikus poliitikas. Foto: Tairo Lutter

Riigikogu liige Anti Poolamets (EKRE) tegi kuu alguses oma sotsiaalmeedia lehel Rakvere abilinnapea Andres Jaadla (Keskerakond) korruptiivsele minevikule viitava sissekande, mistõttu tuli talle läinud nädalal 10 000 euro suurune nõudekiri.

See lugu ulatub 2019. aasta sügisesse, mil Rakvere linnavolikogu umbusaldas toonast linnapead Marko Tormi (Reformierakond) ning võimuvahetuse tulemusel moodustati Lääne-Viru maakonnakeskuses koalitsioon Keskerakonna, Isamaa ja Sotsiaaldemokraatliku Erakonna vahel. Linnapeaks tõusis senine abilinnapea Triin Varek (Keskerakond) ning lisaks kahele abimeeri kohale loodi veel kolmaski. See usaldati valimisliidu Rakvere Heaks esindajana volikogusse pääsenud, kuid jõujoonte muutudes keskfraktsiooniga liitunud ja sama aasta kevadel Keskerakonda astunud Andres Jaadlale.

Ent Anti Poolamets ei piirdunud pelgalt nimetatud postitusega sotsiaalmeedias. Ta meenutas Jaadla seika veel ka 10. juunil riigikogu kõnepuldis peetud sõnavõtus, kus rääkis ka, et talle saadeti advokaadibüroost Premium kopsakas kahjunõue, ja tsiteeris selle sisu.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles