Piirangutevaba nädalavahetus Tallinna kesklinnas tõi politseile kuhjaga väljakutseid

Brita-Maria Alas
Copy
Noored pidutsejad Telliskivi loomelinnakus mullu suvel. Sarnane vaade oli Telliskivis ka möödunud nädalavahetusel
Noored pidutsejad Telliskivi loomelinnakus mullu suvel. Sarnane vaade oli Telliskivis ka möödunud nädalavahetusel Foto: Remo Tõnismäe / Postimees

Reedest võisid uksed kauemaks avada baarid ja pubid, mis meelitas vanalinna ja Telliskivisse hulga pidulisi. Kes sai pudeliga pähe, kes jõi end alkoholist lihtsalt rumalaks – hommikuni kestnud kogunemistele laekus politseile ja kiirabile mitmeid väljakutseid.

Telliskivi meenutas möödunud nädalavahetusel paarisaja inimesega festivaliala, kus eri baaride vahet käivad pidulised aega said veeta. Samal ajal koguneti ka vanalinnas ja mujal kesklinnas. 

Kui mujal pealinnas oli väljakutseid politseile üsna tavapärasel hulgal, siis kesklinnast saadi väljakutseid senisest oluliselt rohkem – murelapseks Telliskivi piirkond. Kesklinna jaoskonna välijuhi Aleksei Veetlevi sõnul andsid õhtule tooni eelkõige liigne alkoholi tarvitamine ja selle tagajärjel puhkenud kaklused. «Väljakutsete hulk hakkas tõusma umbes kella kahest öösel ja neid oli palju kuni hommikuni,» kirjeldas ta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles