Endised isamaalased moodustasid koduerakonna vastu ühisrinde (4)

Anna Ploompuu
, reporter
Copy
Kaheksa aastat tagasi Isamaaga liitunud ning kuus aastat Viljandi abilinnapea ametis olnud Janika Gedvil otsustas, et jätkab poliitikuteed erakonnas Eesti 200. 
Kaheksa aastat tagasi Isamaaga liitunud ning kuus aastat Viljandi abilinnapea ametis olnud Janika Gedvil otsustas, et jätkab poliitikuteed erakonnas Eesti 200. Foto: Elmo Riig

Kaks endist Isamaa liiget, kuus aastat Viljandi abilinnapeana töötanud Janika Gedvil ja endine linnapea Ando Kiviberg asusid vedama kohalike valimiste kampaaniat Viljandis, astudes endise koduerakonna vastu Eesti 200 ridades. Kiviberg kandideerib taas Viljandi linnapeaks ning loodab, et Eesti 200 on pärast kohalikke valimisi Viljandi linnatüüri juures.

Gedvil toonitas, et tema otsusel ei ole seost Isamaa erakonnas toimuva siseheitlusega praeguse võimuladviku ja liikmeühenduse Parempoolsed vahel.

Küll aga nõustus ta, et asjaolu, et erakond saab täielikult kohalikele valimistele keskenduda pärast 20. juuni suurkogu, kus selgub, mis suuna Isamaa järgmisteks aastateks võtab ja misjärel hakatakse paika panema esinumbreid, jätab oma jälje.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles