Postimees jookseb taas Tipust Topini

Copy
Foto: Erakogu

Sel nädalavahetusel on Postimees väljas Eesti ühel erilisemal jooksuüritusel Tipust Topini, kus tuleb 10-liikmelise võistkonnaga läbida järjest joostes Suure Munamäe tipust Pirita purjespordikeskuseni ehk TOPini.

Kokku joostakse 337 kilomeetrit, iga jooksja käib rajal kolm korda. Üksiku etapi pikkus jääb 8-16 km vahele ja ühe jooksja läbitud kogudistants on 30-42 km.

Postimehe tiim on jooksuüritusel stardis juba neljas kord ning neljandat korda lähevad starti Postimehe peatoimetaja asetäitja Aivar Reinap, Tartu Postimehe reporter Jüri Saar ja Postimehe assistent Airi Arrak. Teist korda on jooksurajal Postimehe reporter Ülle Harju ning debüüdi teevad Postimehe saatejuht Nele Kullerkupp, Postimehe peaanalüütik Jüri Järv, Postimehe spordireporter Jarmo Jagomägi, Kanal2 videostriimingu juht Andres Jakovlev, Tartu Postimehe reporter Lenel Karu ja Rocca Al Mare Apollo juhataja Rauno Libebenau.

«Tegemist on väsitava, kuid samas väga meeldejääva jooksuüritusega, mis on tihti palava ilma tõttu tõeline katsumus ja ka sel nädalavahetusel lubatakse kuuma ilma,» kommenteeris võistkonna kapten Aivar Reinap. «Samas saadavad emotsioonid kaaluvad kuhjaga üles pika teekonnaga kaasnevad raskused. Hea meel on, et sel aastal õnnestus Postimehest leida nii palju tublisid jooksjaid!»

Postimehe tiim stardib laupäeval kell 8 Munamäe tipust, Tartu ERMi juurde peaks jõudma kella 7-8 paiku laupäeva õhtul ja Tallinnas peaks võistkond kohal olema pühapäeva pealelõunaks.

Rohkem infot: https://tipusttopini.ee/

Võistkondade liikumist rajal saab jälgida GPSi abil: https://sportrec.eu/ui/#1gc3e41

Postimehe Tipust Topini tiim aastal 2018.
Postimehe Tipust Topini tiim aastal 2018. Foto: Postimees
Postimehe Tipust Topini tiim aastal 2019.
Postimehe Tipust Topini tiim aastal 2019. Foto: Postimees
Postimehe Tipust Topini tiim aastal 2020.
Postimehe Tipust Topini tiim aastal 2020. Foto: Postimees
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles