Päevatoimetaja:
Anu Viita-Neuhaus

Kalasupp veiseleemega Haapsalu moodi

Copy
Von Gerneti restoranist võib imetleda päikeseloojangut. FOTO: Andrus Karnau
Von Gerneti restoranist võib imetleda päikeseloojangut. FOTO: Andrus Karnau Foto: Andrus Karnau

SÖÖGIKOHT. Haapsalu kuurort on uue kohviku-restorani võrra rikkam. Vanas taastatud Friedheimi villas avas uksed Von Gernet.

Õhtu lõpuks tulevad sinimerekarbid (12 eurot). Ettekandjalt saan teada, et neid tasub Eestis tellida kolmapäevast, sest just sel päeval tuleb Norra kasvandusest lennuk, mille lastiga varustatakse kõiki Eesti restorane. Kui karbikuhi (ja see on tõesti suur) väheneb, ulatub lusikas sibula- ja petersellitükikestega leemeni, mis maitseb sel õhtul vaat et kõige paremini.

Tagasi üles