Kohus vahistas kaks tanklaautomaatide arvatavat rüüstajat

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tankla makseautomaadi röövimine.
Tankla makseautomaadi röövimine. Foto: TV3

Harju maakohus võttis Põhja ringkonnaprokuratuuri taotlusel täna vahi alla kaks tanklaautomaatide rüüstamises kahtlustatavat, ülejäänud kaks kinnipeetud kahtlusalust pääsesid vabadusse.

Prokuratuuri pressiesindaja Maria-Elisa Rannajõe sõnul taotles prokurör 22-aastase Juri ja 30-aastase Sergei vahistamist, kuna esialgsete uurimisandmete järgi olid nemad kuritegude võtmetegelased ja oli alust arvata, et nad võivad vabaduses olles jätkata kuritegude toimepanemist.

Ülejäänud kahe kahtlusaluse, 25-aastase Nadežda ja 22-aastase Vladimiri roll süütegudes oli teisejärguline, mistõttu pidas prokurör võimalikuks nende eeluurimise ajaks vabadusse lubamist,» lisas Rannajõe BNSile.

Politsei tabas Juri, Nadežda, Sergei ja Vladimiri ööl vastu kolmapäeva, kahtlustades neid kokku kümnes tänavu 10.-20. jaanuarini mitmel pool Harjumaa tanklates toime pandud varguskatses ja varguses.

Viimane kahtlusaluste poolt arvatavalt sooritatud varguskatse toimus ööl vastu teisipäeva, kui Harjumaal Riisiperes asuvasse Alexela tankla makseterminali üritati sisse murda, kuid raha kurjategijatel kätte saada ei õnnestunud.

Kokku on kuritegudega põhjustatud varalist kahju vähemalt 311 000 krooni, millest varaste saagiks langenud sularaha on veidi üle 11 000 krooni ja ühest tanklast ära viidud makseautomaadi väärtus 300 000 krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles