Lepp jätkab kohtuteed Aegi ja Isamaa prussakamürgi huumori vastu

BNS
Copy
Toomas Lepp Harju maakohtus.
Toomas Lepp Harju maakohtus. Foto: Imre Kaas/Kanal 2

Tuntud telemees Toomas Lepp jätkab kohtuteed Isamaa ja Raivo Aegi vastu, kes kujutasid teda 2017. aasta kohalike omavalitsuste valimiste valimiskampaanias «korruptsiooniprussakamürgi» pudelil.

2017. aasta septembri keskpaigas tuli toonane IRL välja oma putukamürgimeenega, millel kujutatakse mürgitatud prussakatena Edgar Savisaart, Meelis Paid, Toomas Leppa ja Ivo Parbust.

Tänavu veebruaris rahuldas Harju maakohus Toomas Lepa hagi kahju hüvitamise nõudes Isamaa ja Raivo Aegi vastu osaliselt ning mittevaralise kahju hüvitamise nõudes täielikult.

Kohus mõistis Isamaalt ja Aegilt solidaarselt välja Toomas Lepa kasuks varalise kahju hüvitise 576 eurot ja viivised, kuid jättis rahuldamata varalise kahju hüvitamise nõude 192 euro ulatuses. Ühtlasi mõistis kohus Isamaalt ja Aegilt Toomas Lepa kasuks välja mittevaralise kahju hüvitise 500 eurot ja viivised.

Maakohtu otsuse vaidlustas Tallinna ringkonnakohtus Lepa esindaja vandeadvokaat Robert Sarv, kes taotleb apellatsioonis hagi rahuldamist täies ulatuses.

Maakohtu otsuse vaidlustas ka Isamaa ja Raivo Aegi esindaja vandeadvokaat Paul Keres, kes taotleb apellatsioonis maakohtu otsuse tühistamist ja Lepa hagi rahuldamata jätmist.

Ringkonnakohus võttis apellatsioonkaebused arutusele ning määras kohtuistungi 1. novembrile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles