Kakumäe lageraie jääb rahapuudusel esialgu ära

Postimees
Copy
Alates eilsest on võõrastel Tiskre teele sissesõit keelatud ning kohe algab tänava rekonstrueerimine. 
Alates eilsest on võõrastel Tiskre teele sissesõit keelatud ning kohe algab tänava rekonstrueerimine. Foto: Herman-Erik Isop

Tallinna linnavalitsus peatas esmaspäeval alanud Tiskre tee remondi ning lükkas selle määramata ajaks edasi; ehituse planeeritud maksumus oli 676 000 eurot.

«Tööde peatamise tingis asjaolu, et ehitusega seotud hangete hinnad on lühikese aja jooksul kordades tõusnud. Seetõttu otsustasime praegu keskenduda üksnes vältimatute projektide elluviimisele,» ütles abilinnapea Kalle Klandorf (KE).

Ta lisas, et Tiskre tee rekonstrueerimine ei ole praegu ajakriitiline ning sellest vabanevat raha saab kasutada kiireloomulisemate objektide puhul.

Tiskre tee remondi käigus oli plaan rajada ligi 900 meetri pikkusel tänavalõigul viie meetri laiune asfalteeritud sõidutee ning kolme meetri laiune jalg- ja jalgrattatee. Teelõigul jõuti juba alustada remondi ettevalmistustega, näiteks raiuti maha paarkümmend puud.

Ehitustööleping InfraRoad OÜ-ga peatatakse, ettevalmistuskulud kompenseeritakse. Projekti saab realiseerida viie aasta jooksul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles