Teetööd muudavad Tallinnas bussimarsruute

BNS
Copy
Tallinna Linnatranspordi AS-ile kuuluv liinibuss.
Tallinna Linnatranspordi AS-ile kuuluv liinibuss. Foto: Tairo Lutter

Seoses ehitustöödega Tallinnas Lõõtsa tänaval muudetakse 14. juulist kuni 29. augustini ajutiselt bussiliinide number 7, 15, 45, 49 ja 65 liikumisteed.

Bussiliinide number 7 ja 15 liikumistee on Sõjamäe suunal Suur-Sõjamäe tänav, Keevise tänav ja Valukoja tänav, ära jääb liikumistee Lõõtsa tänaval; Viru keskuse suunal aga Valukoja tänav, Keevise tänav, Lennujaama tee ja Tartu maantee, ära jääb liikumistee Lõõtsa tänaval ning Suur-Sõjamäe tänaval lõigul Lõõtsa tänavast kuni Tartu maanteeni.

Sõjamäe suunal jääb ära peatus Dvigatel. Viru keskuse suunal tehakse ajutises asukohas peatused Lõõtsa ja Järvevana ning ära jäävad peatused Dvigatel ja Ülemiste jaam.

Bussiliin number 45 liikumistee on Väike-Õismäe suunal Ääsi tänav, Valukoja tänav, Kesk-Sõjamäe tänav ja Suur-Sõjamäe tänav; Ülemiste suunal liikumistee ei muutu. Ajutises asukohas tehakse peatused Dvigatel, Valukoja ja Kaubajaama, ära jäävad peatused Lõõtsa ja Dvigatel.

Bussiliinide number 49 ja 65 liikumistee on lennujaama suunal Valukoja tänav, Keevise tänav ja Lennujaama tee. Bussiliini number 49 Viimsi keskuse ja number 65 Seli suunal liiguvad bussid marsruudil Suur‑Sõjamäe tänav, Keevise tänav ja Valukoja tänav. Lennujaama suunal tehakse ajutises asukohas peatus Lõõtsa ning ära jäävad peatused Dvigatel, Ülemiste jaam ja Lindakivi.

Liinil number 49 Viimsi keskuse ja liinil number 65 Seli suunal jääb ära peatus Dvigatel.

Tallinna transpordiamet vabandab ebamugavuste pärast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles