USAs kodu rajanud Epp Plesz saatis Postimehes avaldamiseks oma kogust foto aastast 1982. Intsikurmu laululaval on Misso rühm, kelle keskel kirjus särgis on Andres Ader alias Zassa. Kitarriga paremalt teine on Peep Pedmanson, kes on praegu stsenarist ja näitekirjanik, tema taga on nüüdne silmakirurg Harras Mölder, puhkpilliga linalakk on toonane laulukuulsus Hillar Norralt, temast vasakul on peapaelaga kunstnik Ilmar Kruusamäe. «Ei tulegi paugupealt rohkem nimesid meelde,» lisas Epp. «Mind õieti näha ei ole, olen tagareas.»
USAs kodu rajanud Epp Plesz saatis Postimehes avaldamiseks oma kogust foto aastast 1982. Intsikurmu laululaval on Misso rühm, kelle keskel kirjus särgis on Andres Ader alias Zassa. Kitarriga paremalt teine on Peep Pedmanson, kes on praegu stsenarist ja näitekirjanik, tema taga on nüüdne silmakirurg Harras Mölder, puhkpilliga linalakk on toonane laulukuulsus Hillar Norralt, temast vasakul on peapaelaga kunstnik Ilmar Kruusamäe. «Ei tulegi paugupealt rohkem nimesid meelde,» lisas Epp. «Mind õieti näha ei ole, olen tagareas.» Foto: Erakogu

Väga suur osa tänastest keskealistest, kes omandasid kõrghariduse aastatel 1964–1992, veetsid ühe või mitu suve Eesti Üliõpilaste Ehitusmalevas ehk EÜEs. Neil on rohkesti mälestusi tööst, aga veel rohkem lõbusasti kulunud ajast.

Kommentaarid
Copy