ARVUSTUS Jaan Tätte soigumised ja teised lood

Kristina Madisson-Laht
Copy
Jaan Tätte kontserdil Laitse Graniitvillas õnnestus publikul muusikalisele elamusele lisaks saada osa tundest, nagu oleks kokku saadud vana hea sõbraga.
Jaan Tätte kontserdil Laitse Graniitvillas õnnestus publikul muusikalisele elamusele lisaks saada osa tundest, nagu oleks kokku saadud vana hea sõbraga. Foto: Kristina Madisson-Laht

Jaan Tätte üle Eesti kaunites paikadesse viinud kontserdikava «Ilus hetk» pakkus Laitse Graniitvillas muusikalist elamust ja äratundmisrõõmu, lastes osa saada tundest, nagu oleks kokku saadud vana hea sõbraga. Sõbraga kohtudes räägitakse lugusid, meenutatakse olnut. Nii oli see ka eelnimetatud kontserdil, ja nagu Tätte ise ütles, kõlasid «soigumine ja muud lood».

Tee kontserdile olid leidnud valdavalt nooremas keskeas muusikanautlejad ja nii mõnigi neist laulis vaikselt kaasa. See ei ole sugugi üllatav, sest Jaan Tätte on üks neist armastatud muusikutest, kelle laulusõnu teatakse peast, need kõlavad noorte laulu- ja tantsupeol ning saadavad inimeste elus aset leidvaid märgilisi sündmusi. Tätte laulusõnu võib leida pulmakutsetelt ja matusekuulutustelt, nii ilusate kui ka väga kurbade hetkede äramärkimisena.

 

Jaan Tätte kontsert «Ilus hetk»

6. juulil Laitse Graniitvillas

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles