Abitus seisundis naist vägistanud füsioterapeut mõisteti süüdi (10)

Katrin Lust
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Füsioterapeut Mohammad Delwar Hossain väitis kohtule, et on tänaseks aru saanud, millistel tingimustel võib teise inimesega vahekorda astuda.
Füsioterapeut Mohammad Delwar Hossain väitis kohtule, et on tänaseks aru saanud, millistel tingimustel võib teise inimesega vahekorda astuda. Foto: Herman-Erik Isop

Harju maakohus langetas eile otsuse, mille tulemusel mõisteti Bangladeshist pärit füsioterapeut Mohammad Delwar Hossain süüdi vägistamises. Hossain ise väidab, et süü lasub tegelikult tema tööandjal ja puudulikes turvasüsteemides.

Hossain õppis enda sõnul enne trellide taha sattumist Tallinna Ülikoolis ning töötas ühes Tallinna rehabilitatsioonikliinikus füsioterapeudina.

Oma tööülesandeid täites astus ta aga tänavu märtsis sugulisse vahekorda oma kliendiga, kelle aluspesult leiti hiljem ka mehe spermat. Naine süüdistas füsioterapeuti vägistamises ning prokurör lisas istungil, et Hossain kasutas ära naise seisundit, sest kannatanul ei olnud võimalik mehele vastu astuda. Hossain ise sõnas kohtus, et ta küll kahetseb kuritegu, kuid ise ta oma tegu kuriteoks ei pea.

Kommentaarid (10)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles