Sotsiaalministeeriumi terviseala asekantsleriks saab Heidi Alasepp

BNS
Copy
Heidi Alasepp
Heidi Alasepp Foto: sotsiaalministeerium

Tervise- ja tööminister Tanel Kiik kinnitas avaliku teenistuse tippjuhtide valikukomisjoni ettepanekul terviseala asekantsleriks Heidi Alasepa, kes vahetab sellel ametikohal septembri alguses välja Maris Jesse.

Doktor Heidi Alasepp on alates 2008. aastast Ida-Tallinna keskhaigla taastusravikliiniku juhataja. Ta on töötanud terviseametis meditsiinijuhi asetäitjana, sotsiaalministeeriumis tervishoiuosakonna juhatajana, Põhja-Eesti regionaalhaiglas kriisinõunikuna ja tervishoiuametis erakorralise meditsiini osakonna juhatajana.

Ta on omandanud Tartu ülikoolis üldarsti kutse ja lõpetanud tervishoiukorralduse residentuuri. 2006–2018 oli Alasepp SA Pärnu Haigla nõukogu liige ja 2018. aastast Eesti kõrg- ja kutsehariduse kvaliteediagentuuri kõrghariduse hindamisnõukogu liige.

Tervise- ja tööminister Tanel Kiige sõnul on terviseala asekantsleri töö Covid-19 pandeemia tõttu veelgi vastutusrikkam kui tavaolukorras.  

Riigisekretär kuulutas avaliku konkursi terviseala asekantsleri ametikoha täitmiseks välja tänavu mais seoses senise asekantsleri ametiaja lõppemisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles