Astri Grupp avab oma keskustes ja turgudel vaktsineerimispunktid

BNS
Copy
Tallinna keskturg.
Tallinna keskturg. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Astri Grupp hakkab alates reedest koostöös riigiga pakkuma eelregistreerimata vaktsineerimist oma kaubanduskeskustes ja turgudel Tallinnas ja Narvas.

Reedest on võimalik vaktsineerida Narvas Fama keskuses ja laupäeval Tallinna keskturul.

«Meie turge ja keskusi külastab päeva jooksul kümneid tuhandeid inimesi – eelregistreerimiseta vaktsineerimispunktide toomine inimeste igapäevasesse liikumistrajektoori on hea võimalus muuta vaktsineerimine senisest mugavamaks,» ütles Astri Grupi esindaja Tarmo Kleimann.

Vaktsineerimise viivad läbi tervishoiuteenuse osutajad. «Praeguseks on paigas vaktsineerimine 16., 22. ja 29. juulil kell 16–19 Narvas ja kinnitatud ka vaktsineerimine 17. juulil ja 22.–24. juulil kell 10–15 Tallinna Keskturul. Vaktsineerimiste täpne info tuleb Astri kodulehele,» lisas Kleimann.

Qvalitas Arstikeskuse meditsiinivaldkonna projektijuh Serli Raudseping ütleb, et keskuste ja turgude juures vaktsineerimine on sama turvaline kui vaktsineerimiskeskuses ning aitab kaasa viiruse leviku pidurdumisele. «Kogenud tervishoiutöötajad hindavad vaktsineeritava terviseseisundit, vajadusel selgitavad vaktsineerimise kõrvalmõjusid ning viivad protseduuri läbi tervisebussis.»

Vaktsineerima tulles tuleb kaasa võtta isikut tõendav dokument ja arvestada ka 15-minutilise jälgimisajaga. Valida on ühedoosilise Jansseni ja kahedoosilise Pfizer-BioNTechi koroonavaktsiini Comirnaty vahel. Pfizeri vaktsiini puhul lepitakse kokku ka teise doosi saamise koht ja aeg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles