Narva koolis valitsevad pakasega spartalikud tingimused

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Radiaator
Radiaator Foto: Andres Teiss

Narva Paju kooli küttesüsteem ei tule külmaga kuigi hästi toime – mitmes ruumis on temperatuur liiga madal.

Narva Paju kooli majandusjuhataja kabinetis on 13 soojakraadi, füüsikakabineti laboris +11, aulas +10 ja huvijuhi kabinetis ainult 9 kraadi sooja, kirjutab Põhjarannik.

«Ajal, kui niisugust pakast veel ei olnud, oli nendes ruumides kõrgeim temperatuur 17 kraadi. Laboris ja aulas on aknad kinni teibitud, kuid see ei anna efekti. Huvijuhi ja majandusjuhataja kabinetis on pakettaknad. Nendes kabinettides on vaja kiiremas korras küttesüsteemi remontida,» kirjutas Narva linnavara- ja majandusametile kooli direktor Ljudmila Smirnova. Koolijuht kinnitas ajalehele, et klassiruumides on normaalne temperatuur.

Narva linnavara- ja majandusameti direktor Tamara Luigas ütles Põhjarannikule, et kütteprobleemidega on koolis hakatud tõsiselt tegelema.

«Teisipäeval tehakse küttesüsteemi parandused ja peaks hakkama soojem. Kõik on seotud sellega, et Paju koolis on välissoojustus tegemata, küttesüsteemi võimsusest aga jääb praeguste külmadega väheseks,» selgitas Luigas.
Tema andmeil pole teistest Narva koolidest selliseid kaebusi kostnud.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles