PPA küsib TS Laevadelt presidendi auto eest kahju hüvitamist (17)

BNS
Copy
President Kersti Kaljulaidi viga saanud buss.
President Kersti Kaljulaidi viga saanud buss. Foto: Remo Tõnismäe

Riigipead teenindava autopargi eest vastutav politsei- ja piirivalveamet (PPA) küsib TS Laevadelt kahjutasu Kuivastus kolmapäeval parvlaeva Tõll õnnetuses viga saanud presidendi sõiduki eest.

PPA maismaasõidukite grupi juhtivlogistik Enriko Laanemäe ütles BNS-ile, et Tõllul olnud riigipea autol sai vigastada esiklaas ja kapott ning sõiduk on viidud remonti, kus hinnatakse ka tekitatud varalise kahju suurust.

Kuna kahjustada ei saanud presidendi põhiametiauto, siis Laanmäe kinnitusel ei ole asendusauto väljastamine vajalik. «Küll aga antud juhul ei ole tegemist tavalise liikluskindlustusjuhtumiga, mistõttu oleme pöördunud TS Laevade poole kahjude hüvitamiseks,» lisas Laanmäe.

President Kersti Kaljulaidi sõidutanud auto sai kannatada kolmapäeval kell 14.40, kui Virtsu sadamast Kuivastusse teel olnud TS Laevade parvlaev Tõll sõitis neljasõlmese kiirusega vastu sadamakaid, mille tagajärjel deformeerus sõidukite pealesõiduramp täielikult. Kuivastu sadama turvakaamera salvestuselt on näha, et kokkupõrge oli väga tugev, samas aluse kerel visuaalselt suuri vigastusi näha ei ole.

Riigipea vigastada ei saanud.

Kommentaarid (17)
Copy
Tagasi üles